fbpx

Bliv partner

Bliv samarbejdspartner

Et samarbejde med Nye Rødder kan foregå på mange måder.

Som samarbejdspartner kan I være med til at gøre en stor forskel for arbejdet med flygtninge og asylansøgere samtidig med at I kan nyde gavn af projektets resultater, produkter og synlighed.

Som samarbejdspartner vil I være i tæt dialog med Nye Rødder og være med til at sikre at de målsætninger vi sammen får defineret bliver nået.

Vi ønsker at skabe et bredt projekt der har arme ud til forskellige sektorer, for derved skaber vi et stærkere tilbud med flere muligheder for deltagerne, større synlighed og større bæredygtighed.

Eksempler på samarbejde kunne være:

Send deltagere

I har som institution eller organisation mennesker i vores målgruppe som I ønsker kan benytte tilbuddet. Sammen finder vi ud af økonomi, logistik og øvrige rammer.

Har i andre målgrupper, f.eks. psykiatriske patienter, børn og unge, overvægtige eller andre som I tænker kunne have glæde af et lignende tilbud, tager vi med glæde en dialog med jer om hvordan det kunne tilrettelægges.

Send overskudsfødevarer

Næsten dagligt laver vi mad sammen med deltagerne, og underviser samtidig i ernæring og økologi. Er jeres virksomhed i detailhandlen eller producent af fødevarer, er Nye Rødder et meningsfuldt sted at sende jeres overskudsvarer hen. Det vil hjælpe projektet økonomisk og hjælpe deltagerne til en sundere hverdag.

Aftag vores produkter

Nye Rødders deltagere har mulighed for at indgå i en mindre produktion af kunsthåndværk, håndværk og i forårssæsonen også stiklinger og planter. Vi ønsker at give vores deltagere oplevelsen af at kunne skabe værdi og at kunne skabe sig en indtægtskilde i fremtiden. I kan være nøglen i at denne oplevelse lykkes ved at videresælge eller købe vores produkter. Eller måske kan I levere kompetence til at videreudvikle vores produkter. Kontakt os for at tale videre om mulighederne. Tlf. 27 40 08 20 / info@nyerodder.dk.

Nyerødder.dk lavet af VOXOP: Success med dit website