fbpx

FOGI

FOGI

Forening for Grøn Integration er en lillesøsterforening til Nye Rødder, som er sat i verden for at give mulighed for et kontinuerligt fællesskab hvor nydanske og gammeldanske J familier og enlige kan mødes.

Det er en frivillig forening og i bestyrelsen sidder bl.a. tidligere deltagere på GROWprogrammet.

Der inviteres til kulturaftener, cafémøder, picnics, havedage, workshops og udflugter. Foreningen er for alle både børn og voksne, bosiddende i Region Sjælland, som kan tilslutte sig formålet:

  1. at opbygge netværk på tværs af generationer, kulturelle og etniske baggrunde på Midtsjælland
  2. at benytte naturen som middel og ramme for integration og fællesskab
  3. at give medlemmerne bred orientering om og erfaring med det danske samfund.
  4. gensidig udveksling af kulturbaggrunde og traditioner
  5. at styrke relationerne til det kulturelle liv i Ringsted.

FOGI blev til på opfordring fra mange tidligere deltagere i GROW, som efter forløbet savnede det fællesskab de havde oplevet, og som havde brug for fortsat at blive mindet om de positive skridt de havde taget, og sammen tage flere.

Mange oplever at de efter en beskæftigelsesindsats foranlediget af kommunen, igen står alene tilbage. Selv hvis de har været heldige at få en praktikplads eller et job på en arbejdsplads med et godt miljø, har de stadig brug for den opbakning, støtte og fællesskab som GROW kunne give dem. Et positivt fællesskab omkring positive aktiviteter.

Samtidig ønsker flere at inddrage deres familie i dette fællesskab og have mulighed for at dele deres gode oplevelser med dem.

FOGI bliver således til en form for efterværn med fortsat netværksopbygning og udvikling.

Nyerødder.dk lavet af VOXOP: Success med dit website