fbpx

CSR sponsor

CSR Sponsor

Nye Rødder kan ikke fuldende sit formål og gøre sit arbejde uden samarbejde med partnere og virksomheder. Den fælles indsats og det gensidige ansvar er afgørende for at kunne gøre en forskel for samfundets svageste. Vi ønsker at indgå CSR samarbejde med virksomheder som vil tage et medansvar for samfundet og som ønsker at involvere sig.

Endnu har Nye Rødder behov for at sikre økonomien gennem fonde, puljer, frivillighed og sponsorater. På sigt vil egenindtjening være en større spiller, men indtil da vil projektets udvikling være afhængig af virksomheders og fondes generøsitet.

Som CSR sponsor er I med til at hjælpe endnu flere flygtninge og indvandrere til et liv med mere sundhed, livsmening, integration og jobmulighed. I vil blive delagtiggjort i nye initiativer, åbne arrangementer og løbende blive ajourført med projektets udvikling. Vi ønsker desuden at samarbejde om synlighed og orientering til det omkringliggende samfund.

Mulighederne for at støtte Nye Rødder er mange og kan tilpasses lige netop jeres type virksomhed. F.eks.:

→ Overskuddet af salget af et bestemt produkt kan tilfalde projektet
→ Overskuddet ved virksomhedsevents kan tilfalde projektet
→ Afsætte et fast årligt beløb.

At være sponsor for Nye Rødder betyder at man bliver samarbejdspartner og vigtig medaktør i et projekt med stor værdi for målgruppen og for vores samfund.

Kontakt os og lad os få en snak: Tlf. 27 40 08 20 / info@nyerodder.dk.

Nyerødder.dk lavet af VOXOP: Success med dit website