fbpx

Haveterapi

Haveterapi

Trænger du til at finde et bedre ståsted i livet, med mere jordforbindelse og mening? Holder du af at være i naturen? Prøv vores Åndehul eller kom til individuel haveterapi.

 

”Åndehul” – formiddage med naturens helende kræfter

I naturen balanceres vi. Hele kroppen stiller ind på naturens rytme fordi vi selv er en del af den. Her kan vi finde ro og mening, som indimellem kan være svær at finde andre steder. Med den rette guidning kan vi lade dybe behov og følelsesliv få plads og lade naturen hjælpe de svar frem vi har brug for.

Vi samles om et bål, vi går gennem øvelser til større kontakt med os selv og naturen, og vi tager tid til at gøre lige netop det hver især har brug for. Det kan være stilhed og hvilen, samtale, lille eller stor aktivitet med planter og naturmaterialer eller mange andre ting.

Højst sandsynligt vil du gå fra Åndehullet med mere ro, glæde og retning.

 

 

 

Individuel Haveterapi

Har du brug for at arbejde i dybden med dig selv og få ro til at bearbejde svære følelser, depression, stress eller angst, kan du komme og arbejde med en terapeut i 1½ -2 timer.

Terapien foregår så vidt muligt udendørs, med mulighed for at trække indenfor. Det er afstemt efter dine behov, årstiden og vejret.

Al aktivitet i naturen kan ses som en metafor for en psykisk proces; at så nye frø, at luge, at høste, at lægge mærke til naturens cyklus hvor alt forgår men også spirer på ny og gror. Alt hvad der foregår i haven er noget der gør en positiv forskel for haven og for dig. Samtidig træner vi at kunne være tilstede i nuet, at mærke efter i krop og sanser og bringe nervesystemet i rytme med naturen.

Pris: 850 kr. pr. session. Kontakt os på mail eller telefon 40 54 28 29.

Nyerødder.dk lavet af VOXOP: Success med dit website